Nieuws

Even voorstellen: Aimy Pouw, onze nieuwe dierenarts

Mijn naam is Aimy Pouw. Sinds 1 augustus ben ik een nieuw gezicht bij Dierenkliniek Enkhuizen. Begin 2016 heb ik mijn dierenartsenbul ontvangen aan de Universiteit van Utrecht, afstudeerrichting paard.  Daarna heb ik 1,5 jaar gewerkt in een gezelschapsdierenpraktijk in Heiloo. Sinds kort versterk ik het team van de Dierenkliniek Enkhuizen. Ik kan hier gezelschapsdieren en paarden combineren: een kans die ik maar al te graag aangrijp!

Ik ben opgegroeid in het mooie Egmond-Binnen waar ik nog steeds regelmatig mijn merrietje Femke en onze hond Noa opzoek. Naast paarden en honden, ben ik ook gek van katten. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en onze kat Druif in Alkmaar. Behalve het bezig zijn met de dieren ga ik in mijn vrije tijd graag een rondje hardlopen of klimmen aan een klimwand.

Wellicht zal ik u binnenkort treffen op de praktijk.

Aimy Pouw


Contact

home

De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen

phone

0228 31 7000

Openingstijden Kliniek
Ma t/m Vrij: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

email