Consult

Er zijn verschillende redenen om langs te komen op consult:
Voor preventieve zorg zoals vaccinaties en ontworming kunt u altijd bij ons terecht. Voordat we een dier vaccineren, bekijken we eerst of het dier gezond is. Bij een ziek dier is het immers niet verstandig om te vaccineren. Eventuele bijzonderheden tijdens het onderzoek bespreken wij met u en schrijven we op de patiëntenkaart. Tijdens dit onderzoek heeft u natuurlijk ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de dierenarts.

Het kan gebeuren dat uw dier ziek wordt; tijdens het consult onderzoeken we het dier om een diagnose te stellen. Soms is het noodzakelijk om uitgebreider onderzoek te doen, dit wordt altijd in overleg met de eigenaar gedaan. Aanvullend onderzoek kan bijvoorbeeld bloedonderzoek zijn of een röntgenfoto. Als de (vermoedelijke) diagnose is gesteld wordt een behandeling ingezet.

Ook voor adviezen of begeleiding kunt u langskomen; onze kliniek heeft veel ervaring met begeleiding van fokteven door progesteronbepaling. Als u twijfelt over de kwaliteit van leven van uw (oudere) huisdier is het soms prettig om hier met een dierenarts over te praten, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht tijdens de spreekuren:
maandag t/m vrijdag
09:00 – 09:30

13:00 – 14:00
19:00 – 20:00

Als u denkt dat een consult meer tijd kost (een dier wat al langer ziek is bijvoorbeeld) stellen we het op prijs als u een afspraak maakt. Zo hebben we meer tijd én aandacht voor u en uw huisdier. Voor een afspraak kunt u bellen met 0228-317000.

 


Contact

home

De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen

phone

0228 31 7000

Openingstijden Kliniek
Ma t/m Vrij: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

email