Opname (medium-care)

Soms is het nodig dat uw dier wat langer bij ons verblijft om de beste zorg te kunnen bieden. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat een dier infuus moet hebben, nauwlettend in de gaten gehouden moet worden of na een ingrijpende operatie. Bij Dierenkliniek Enkhuizen beschikken we over goede opname-mogelijkheden:

– voor grote honden is er een medium-care kamer, waar de vloer verwarmd is en voldoende ruimte is om rond te lopen. Deze ruimte kan ook voor kleine honden of katten worden gebruikt die langer bij ons moeten verblijven. Zo kunnen we ze goed in de gaten houden maar hoeven ze niet in een klein opname-hokje te zitten.

– voor kleine honden, katten, konijnen en knaagdieren hebben we de beschikking over 2 intensive care-units. Dit zijn kleine hokjes waarbij we de temperatuur en luchtvochtigheid kunnen regelen en waar we extra zuurstof aan toe kunnen dienen.

Dieren die bij ons komen voor een operatie vangen we op in de opnameruimtes; we hebben een aparte opnameruimte voor honden en een aparte ruimte voor katten. Door ze gescheiden te houden verminderen we de stress bij de dieren. Alle hondenhokken zijn voorzien van vloerverwarming zodat ze na de operatie rustig bij kunnen komen uit de narcose. Voor meer informatie over de gang van zaken bij een operatie kijkt u op de pagina “Mijn dier wordt geopereerd, waar moet ik rekening mee houden?”


Contact

home

De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen

phone

0228 31 7000

Openingstijden Kliniek
Ma t/m Vrij: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

email