Onze Kliniek

Dierenkliniek Enkhuizen opende voor het eerst haar deuren op 15 maart 1978, dit was destijds nog op de Noorderhavendijk. Onder leiding van Annemarie Lub is in de loop van de jaren de kliniek uitgegroeid tot een multidisciplinaire praktijk met meerdere dierenartsen en een prachtig ruim opgezet praktijkpand.
Naast de professionalisering van de zorg voor uw huisdier, vinden we bij Dierenkliniek Enkhuizen de betrokkenheid bij dier én mens van groot belang. Onze dierenartsen en paraveterinairen werken met veel toewijding om uw huisdier optimale zorg te kunnen bieden, door persoonlijk contact in een prettige laagdrempelige sfeer.

Onze kliniek is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij zijn daardoor te allen tijde op de hoogte van het medisch dossier van uw huisdier en kunnen hierdoor gerichte zorg bieden.

Naast de zorg voor uw dier dragen we graag bij het plezier in uw dier te vergroten.
Dierenkliniek Enkhuizen biedt regelmatig lezingen, clinics of workshops aan met interessante onderwerpen die u meer leren over uw huisdier. De Martin Gaus Hondenschool is van start om de samenwerking tussen u en uw hond te versterken, op een plezierige en uitdagende wijze. Dit kan bij onze kliniek in een verwarmde, overdekte manegehal. Voor meer informatie over de hondenschool kijkt u op deze pagina.

bg_onzekliniek1.jpgfotokliniek[1]_[1600x1200]


Contact

home

De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen

phone

0228 31 7000

Openingstijden Kliniek
Ma t/m Vrij: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

email