Nieuws

Terug van weggeweest

Een nieuw gezicht in de praktijk, dus even voorstellen. Mijn naam is Saskia van Buuren. Ik ben opgegroeid in Enkhuizen en heb gestudeerd in Utrecht aan de Faculteit Diergeneeskunde.

Na mijn afstuderen in 2005 vond ik mijn eerste baan ook bij  Dierenkliniek Enkhuizen. Ik ben dus eigenlijk weer terug van weggeweest!

In de tussengelegen periode heb ik als docent voor dierenartsassistentes gewerkt bij het Clusius College en als dierenarts bij dierenkliniek Oudorp. Ook heb ik een tijd in mijn eigen bedrijfje gewerkt. Inmiddels woon ik al weer heel wat jaartjes met mijn man, kinderen en onze hond Jeppe in Enkhuizen. Het is fijn om wonen en werken als dierenarts in dit door mij zo geliefde stadje weer te kunnen combineren.


Contact

home

De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen

phone

0228 31 7000

Openingstijden Kliniek
Ma t/m Vrij: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

email